Menu Rosso
Carpaccio van rund/ Parmezaanse kaas/ rucola / balsamico uit Modena
——————
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood guanciale spek/ salie
——————
Tagliata van rund/ artisjok/seizoensgebonden groentjes
——
Dessert van de chef
4 gangenmenu : 57 €
Menu Blu
Sint-Jakobsnoot / broccoli / Spinazie
——————
Rigatoni pasta / kabeljauw / venkelcreme
——————
Gegratineerde halve kreeft / pistache / seizoensgebonden groentjes
——————
Dessert van de chef
4 gangenmenu 67 €
Menu verde
(Vegetarisch)
Burrata kaas/ kerstomaat
——————
Ravioli ricotta & spinaci
——————
Parmigiana
(Aubergineschotel)
——————
Dessert van de chef
4 gangenmenu 52 €
Menu bambino
Mozzarella sticks met ketchup
——————
Spaghetti carbonara
Of
Spaghetti bolognese
——————
Kinder ijsje
18€