Menu Rosso

Carpaccio van rund/ Parmezaanse kaas/ rucola / balsamico uit Modena

——————

Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood guanciale spek/ salie

——————

Tagliata van rund/ artisjok/seizoensgebonden groentjes

——

Dessert van de chef


4 gangenmenu : 57 €

Menu Blu

Sint-Jakobsnoot / broccoli / Spinazie

——————

Rigatoni pasta / kabeljauw / venkelcreme

——————

Gegratineerde halve kreeft / pistache / seizoensgebonden groentjes

——————

Dessert van de chef


4 gangenmenu 67 €

Menu verde
(Vegetarisch)

Burrata kaas/ kerstomaat

——————

Ravioli ricotta & spinaci

——————

Parmigiana
(Aubergineschotel)

——————

Dessert van de chef


4 gangenmenu 52 €

Menu bambino


Mozzarella sticks met ketchup

——————

Spaghetti carbonara

Of

Spaghetti bolognese

——————

Kinder ijsje


18€

link href="https://awards.infcdn.net/circle_v3.css" rel="stylesheet"/>