Menukaart
Da condividere
(Bite & Share)
Sarde alla griglia e limone
Gegrilde sardienen met een dressing van citrusvruchten
Bruschetta classica (V)
4 Stuks Geroosterde ciabatta brood met gemarineerde tomaten en basilicum
Calamari fritti
Gefrituurde calamaris
Cannolicchi gratinati a forno
Scheermesjes schelpen 6 st
Antipasti
(Voorgerechten)
Carpaccio di Fassona Piemontese
Piëmontese rundscarpaccio bereidt met Balsamico azijn uit Modena
Burrata con pomodorino (V)
Burratakaas met een coulis van kerstomaat
Capesante con crema di broccoli & spinaci
Sint jakobsnoot met een creme van broccoli & spinazie
Primi
(Pasta's)
Panzerotti ripieni con salsa al burro e salvia (V)
Ravioli van ricotta kaas met salieboter
Rigatoni con baccalà e crema di finocchio.
Rigatoni pasta met kabeljauw en venkel creme
Ravioli ripieni di funghi porcini con lardo di colonnata e salvia
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood, lardo di colonnata spek en salie
Rigatoni con salsiccia al finocchietto
Rigatoni pasta met Toscaanse gehakt, wilde venkel
Tagliolini allo scoglio
Tagliolini pasta met zeevruchten
Secondi
(Hoofdgerechten)
Tagliata di manzo
Gegrilde Filet mignon met balsamicocreme, parmezaan en rucola
Parmigiana (V)
Aubergineschotel met pasta & groentjes
Pesce Spada alla griglia
Gegrilde zwaardvis met groentjes
L'astice gratinatocon una crema alle erbette
Gegratineerde halve kreeft met een creme van tuinkruiden en seizoensgebonden groentjes
Piatto di pesce misto
visschotel voor 2 personen
Een combinatie van 6 soorten vis bereidingen om te delen: Kreeft, gamba's, venusschelpen, Doradefilet, zwaardvis, sardines.
Dolce
(Desserts)
Tiramisu al caffe
Tartufo al pistacchio
Mousse donker & witte chocolade
Crostata frutti di bosco
Taartje van rood fruit
Dama Bianca
Dame blanche met warme chocoladesaus