Menukaart
vanaf 1 juni 2023
Da condividere/antipasti(Om te delen of als voorgerecht)
Bruschetta classica (V)
4 Stuks Geroosterde ciabatta brood met gemarineerde tomaten en basilicum
Sarde alla griglia e limone
Gegrilde sardienen met een dressing van citrusvruchten
Calamari fritti
Gefrituurde calamaris
Carpaccio di Fassona Piemontese.
Piëmontese rundscarpaccio bereidt met Balsamico azijn uit Modena
Tagliere di salumi (min 2 personen)
Verschillende Italiaanse charcuterie & kazen
Primi(Pasta's)
Spaghetti allo scoglio
Spaghetti pasta met zeevruchten
Spaghetti Bolognese
Spaghetti pasta met Bolognese saus
Tagliatelle al salmone
Tagliatelle pasta met zalm
Penne quattro formaggi
Penne pasta met 4 Italiaanse kazen
Secondi(Hoofdgerechten)
Scaloppina alla milanese
Gepaneerde escaloppe
Tagliata di manzo
Gebakken entrecôte met balsamico azijn uit Modena, parmezaanse kaas, rucola
Pesce spada alla griglia
Gegrilde zwaardvis met groentjes
L'astice gratinato con una crema alle erbette
Gegratineerde halve kreeft met een creme van tuinkruiden
Tagliata di tonno
Tonijn steak in sesamkorst, rucola & honing
Dolce (Desserts)
Tiramisu al caffe
Panna cotta
Panna cotta/ coulis van rood fruit
Gelato alla vaniglia & amarena
Sorbetto al limone
Citroensorbet